• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

55% korting

3M Zelfklevende Kabelorganizers
  • Ze plakken op hout, glas, tegels, plastic, metaal eigenlijk op alle gladde en harde oppervlaktes.
  • Witte, zwarte of transparante kabel organizers

3M Zelfklevende Kabelorganizers

20 stuks in wit, zwart of transparant

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Gebruik ze voor de kabels bij je computer of laptop, usb kabels, opladers en je kunt ze zelfs in de auto gebruiken om die snoeren netjes weg te werken.

Beschikbaar 100
Verkocht 25
25%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 55% en betaal

€ 8,95

Meer informatie

Ben je die rommelige kabels en draden ook zo zat? Ontdek deze handige kabel organizers. Hiermee maak jij in een handomdraai van de rommelige bende weer een strak geheel.

Deze kabel organizers zijn voorzien van zelfklevende tape van 3M, dus je weet één ding zeker dat ze goed vast zullen blijven zitten. Daarnaast kun je ze altijd weer eenvoudig verwijderen zonder dat ze iets achterlaten.

Plak ze waar je wilt en zoveel je wilt. Je kunt kiezen uit witte, zwarte of transparante kabel organizers.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzendkosten
  • Levertijd 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Luxe designer horloge voor de man

Weer helemaal bij de tijd!

Een echte must-have voor alle mannen

meer informatie