• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

60% korting

Telefoon & Tablet Houder
  • In hoogte verstelbaar (21,5 - 32cm)
  • Stevig ontwerp van aluminium
  • Anti kras laag - voorkomt krassen op tafels
  • Geschikt voor telefoons en tablets tot 11 inch

Telefoon & Tablet Houder

Verkrijgbaar in het wit en zwart

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Deze aluminium tabletstandaard is geschikt voor het bekijken
van foto's en video's op je tablet of mobiele telefoon.

Beschikbaar 100
Verkocht 82
82%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 60% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Doordat de tablet houder in hoogte verstelbaar is kun je hem eenvoudig aanpassen aan de gewenste hoogte. Hierdoor heb je altijd de perfecte kijkhoek tijdens het videobellen of wanneer je een video kijkt online.

Wil je een filmpje kijken op je tablet of mobiel zonder dat je deze steeds moet vasthouden? Met de flexibele tablet houder heeft je tablet altijd de juiste houding. De tablet standaard heeft een anti-kras bescherming aan de onderkant zodat krassen aan je tafel voorkomen worden. Verder heeft de standaard een doorgang aan de achterkant zodat je makkelijk kunt opladen. Ook is de hoogte van de houder verstelbaar waardoor je deze perfect op ooghoogte kunt zetten.

Een verkeerde kijkhoek van je scherm omdat je je tablet onhandig tegen een voorwerp aan hebt gezet behoort tot het verleden. Maak het jezelf gemakkelijk en gebruik de flexibele standaard om zorgeloos te genieten van je favoriete filmpjes.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Auto Ionisator: Luchtreiniger voor uw auto

Verwijderd rook en nare geurtjes en zorgt voor meer zuurstof

Zorg goed voor jezelf tijdens de autoritten

meer informatie