• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

83% korting

Yazole Herenhorloge
  • Keuze uit Bruine of zwarte band
  • Water- en schokbestendig
  • Cadeautip

Yazole Herenhorloge

Luxury Business Watch

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Stijlvol en chique horloge van hoge kwaliteit

Beschikbaar 50
Verkocht 4
8%
Voorheen € 89,95

bespaar nu 83% en betaal

€ 14,95

Meer informatie

Dit stijlvolle horloge van het merk Yazole heeft een luxueus uiterlijk en staat prachtig om elke herenpols. Het horloge heeft een mannelijk en klassiek ontwerp en beschikt over een mooie en comfortabele PU lederen horlogeband. Het fijne van dit horloge is dat je hem overal bij kunt dragen. Je slaat de plank dus nooit mis.

Het horloge is waterbestendig en heeft een roestvrij stalen horlogekast. De horlogeband gemaakt van hoogwaardig PU leder. De details op de wijzerplaat maken het horloge helemaal af. De diameter van de horlogekast bedraagt circa 4,5 cm; de breedte van de horlogeband is ongeveer 2,2 cm. De band is makkelijk verstelbaar door de handige gespsluiting en heeft een lengte van circa 22 centimeter. Haal dit mooie horloge snel in huis of geef hem cadeau!






Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Yazole Herenhorloge

Luxury Business Watch

Stijlvol en chique horloge van hoge kwaliteit

meer informatie