• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

57% korting

Koelkast Space Saver voor blikjes of flesjes
  • Kleur: rood
  • Materiaal: siliconen
  • Afmetingen: 30,6 x 9,5 x 1 cm
  • Zowel voor blikjes als flesjes geschikt

Koelkast Space Saver voor blikjes of flesjes

Flexibel en eenvoudig te reinigen

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Biedt mogelijkheid om tot 15 blikjes of flesjes veilig op te stapelen

Beschikbaar 100
Verkocht 3
3%
Voorheen € 22,95

bespaar nu 57% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Ken je het probleem maar al te goed, dat flesjes of blikjes die je in je koelkast neerlegt (zodat ze beter passen) allemaal aan de rol gaan? Erg irritant en ook niet langer nodig.

Want met deze handige koelkast Space Saver kun jij maar liefst 15 blikjes of flessen stapelen zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze aan de rol gaan! De Space Saver is geïnspireerd door het systeem dat ooit werd bedacht om kanonskogels praktisch en veilig op te kunnen stapelen, maar tegenwoordig hebben we natuurlijk hele andere prioriteiten. De Space Saver is een flexibel rubberen matje die speciaal is ontworpen om het rollen van flesjes en blikjes te voorkomen.
Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Led fiets ventiel 2 stuks

Opvallend en veilig

100% waterbestendig en roestvrij

meer informatie