• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

54% korting

Plug & Play Externe CD/DVD speler en brander
  • Plug & Play
  • Compatible met Windows, MacOS en Linux
  • Voeding vanuit USB (geen externe voeding nodig)
  • Geleverd met alle benodigdheden

Plug & Play Externe CD/DVD speler en brander

Compatible met Windows, MacOS en Linux

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Voeding vanuit USB (geen externe voeding nodig)

Beschikbaar 100
Verkocht 87
87%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 54% en betaal

€ 22,95

Meer informatie

Laptops en netbooks welke steeds kleiner worden zijn natuurlijk super handig, maar hiervoor is de DVD speler opgeofferd. En dat terwijl je nog al die leuke films, belangrijke software of games nog hebt op CD of DVD. Voor iets meer dan 2 tientjes kan je al die functionaliteit weer terugkrijgen met deze externe CD/DVD speler.

Het pakketje komt compleet met de USB kabel welke je nodig hebt, ook het stroom verloopt via USB en is binnen luttele seconden aangesloten. De speler zal direct herkent worden en kan direct gebruikt worden - en daarom heet het ook een Plug & Play apparaat. En als bonus is het niet alleen een lezer, maar ook nog eens een brander - je leest dus niet alleen CD's en DVD's maar je kan ze ook nog eens branden.Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Vergrotende bril - 1 + 1 gratis

Ongelooflijke scherpte en helderheid

Vergroot met ca. 160%

meer informatie