• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

63% korting

Draagbare smart LED-lamp
  • Voor meerdere posities: Veelzijdig en aanpasbaar
  • Handig en gemakkelijk in gebruik: 2 manieren om te gebruiken
  • Automatische instelling: Touch bediening, lichtsensor en geluidsensor
  • Handmatige instelling: Aan-uitknop
  • Magnetisch: Stevige grip
  • Inclusief: 3M zelfklevende magneet en USB-oplaadkabel (USB-DC pin)

Draagbare smart LED-lamp

Met intelligente licht-, geluids- en aanraak sensoren

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Het perfecte nachtlampje voor in de slaapkamers, badkamers, gangen, in kledingkasten of op de koelkast in de keuken

Beschikbaar 50
Verkocht 10
20%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 63% en betaal

€ 14,95

Meer informatie

Hij heeft 11 witte lichte SMD LED's (220 lm) en 2 instellingen voor gebruik (handmatig en automatisch). In de handmatige instelling werkt hij als elke andere conventionele lamp, met een aan-/uit-knop om hem aan en uit te zetten. In de automatische instelling (die alleen in het donker werkt), worden zijn intelligente licht-, geluids- en aanraaksensoren geactiveerd, zodat de lamp automatisch inschakelt wanneer deze licht of geluid detecteert, of wanneer deze wordt aangeraakt, waarbij deze voor 1 minuut aan blijft en zichzelf dan geleidelijk weer uitschakelt. Aangezien hij zo veelzijdig is, kan de lamp worden gebruikt als nachtlamp in slaapkamers, badkamers, gangen, in kledingkasten, op de koelkast in de keuken (aangezien hij magnetisch is), enz. Een oplaadkabel (USB-DC pin) en instructies zijn ook meegeleverd.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en handelingskosten
  • Levertijd 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Draadloos deur en raamalarm

Nooit meer bang voor inbraak

Schrikt dieven af

meer informatie