• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

68% korting

Waterproof Tape  3M*30mm
  • Nano tape
  • Kleur: Transparant
  • 3 meter - 3 cm

Waterproof Tape 3M*30mm

Sterk, stevig en veelzijdig

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Kan meer dan 600 keer gewassen en hergebruikt worden

Beschikbaar 250
Verkocht 43
17%
Voorheen € 24,95

bespaar nu 68% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Deze Nano Tape zorgt ervoor dat uw benodigdheden blijven plakken in bijvoorbeeld de keuken, badkamer of woonkamer.

Nano Tape overtreft alle andere soorten tape, na het makkelijke gebruik van onze tape laat het ook geen resten achter zodat u nooit meer wat hoeft schoon te maken na het gebruik van onze Nano Tape. Ook voor buitenshuis gebruik is onze Nano Tape ideaal voor elk gewenst oppervlak, doordat deze prima tegen verschillende weersomstandigheden bestand is.

Het beste van onze Nano Tape is dat deze gemakkelijk te hergebruiken is door middel van de Nano Tape onder de kraan te houden en te spoelen met water zodat deze weer schoon wordt en nadat de Nano Tape weer droog is geworden is deze weer ideaal voor gebruik als nieuw.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Ultra dunne naadloze Hipster met zacht kant (2 stuks)

De onzichtbare slip

Beleef dit wonderbaarlijke draaggevoel

meer informatie