• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

60% korting

Tochtstrip deur
  • Tochtstrip deur
  • Af te knippen op iedere lengte
  • Afmeting: 100 x 2.5 x 0.5 cm

Tochtstrip deur

Ook geschikt voor raamkozijn

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Zelfklevend, niet boren

Beschikbaar 100
Verkocht 92
92%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 60% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Last van tocht? Met deze tochtstrip hou je ongewenste luchtstromen tegen. Je houdt de koude tocht buiten en de warme lucht binnen. Niet alleen merk je dat dit veel comfortabeler is - je merkt het ook in je portemonnee. Tochtwering is nog steeds één van de meest rendabele manieren om te isoleren.

De tochtstrip is voorzien van een handige plakstrip, je plakt de strip eenvoudig op de deur of het raamkozijn - knip het af en je bent klaar.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Zwarte obsidian buddha armband

Stimuleert persoonlijke ontwikkeling voor zowel de man als vrouw

vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen

meer informatie