• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

50% korting

Wellness Relax ergonomisch U-vormig zijslaapkussen
  • Minder last van snurken
  • Afneembare en wasbare sloop
  • Ruimte aan de zijkant van het kussen voor uw oor
  • Gemaakt van 60% Polyester

Wellness Relax ergonomisch U-vormig zijslaapkussen

Zorgt voor een stabiele houding van rug, schouders en nek

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Ook geschikt tijdens de zwangerschap

Beschikbaar 100
Verkocht 1
1%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 50% en betaal

€ 19,95

Meer informatie

Een stabiele houding van je rug, schouders en nek zorgt voor ervoor dat je lichaam kan uitrusten na een lange dag. Ook je ademhaling wordt verbeterd, zodat ook snurken kan worden voorkomen. Met dit ergonomische zijslaapkussen wordt dus niet alleen jouw nachtrust een stuk beter, ook die van je bedpartner gaat er zeker op vooruit.

De sloop is afneembaar en kan ook worden gewassen. Op dit kussen met maten 39 x 57 x 14 centimeter lig jij echt lekker op één oor.

Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Ultraviolet Zaklamp

Ontdek een verborgen wereld

Licht o.a. lichaamssappen en andere viezigheden op

meer informatie