• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

67% korting

Trendy Overhemd Riem
  • Voor zowel Man als Vrouw
  • Comfortabel en strak design
  • Revolutionair ontwerp

Trendy Overhemd Riem

Overhemd, Polo of Shirt altijd strak in de broek

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Verbeterd jouw zakelijke uitstraling

Beschikbaar 100
Verkocht 1
1%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 67% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Kom jij op jouw werk ook graag goed en verzorgd voor de dag? Of je nu de hele dag op kantoor zit of veel met de auto reist voor werk, je mooie gladgestreken overhemd wil je netjes en strak in je broek hebben zonder dat hij er telkens uit kruipt of volledig gekreukeld is aan het einde van je werkdag.

Doordat deze eenvoudig te gebruiken unieke riem is voorzien van elastische spanning zorgt hij direct voor een merkbaar verbeterd beeld en daardoor zal jij je de hele dag fit en comfortabel voelen. De riem is speciaal ontworpen voor zowel mannen als vrouwen die alleen het allerbeste eisen van hun uiterlijk en voor niets minder dan perfectie streven!
Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Thermische rugsteun

Warmtetherapie kan genezing bevorderen

Zit bijzonder comfortabel en beschikt over een optimale pasvorm

meer informatie