• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

80% korting

Militaire waterproof survival aansteker
  • Makkelijk op te laden via micro usb. 
  • Werkt onder de meest extreme omstandigheden.
  • Waterproof!

Militaire waterproof survival aansteker

Gebruikt door militairen in oorlogsgebied

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Eén keer opladen is 500 keer gebruiken!

Beschikbaar 100
Verkocht 3
3%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 80% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Deze militaire waterproof survival plasma aansteker is bestand tegen de meeste extreem situaties en is mits goed gesloten waterdicht! Doordat deze aansteker op elektriciteit werkt waait deze niet uit en kan je hem gemakkelijk opladen met de bijgeleverde oplaadkabel. Door de waterdichte casing is deze extreme aansteker bestand tegen water als je hem goed afsluit. Verder is de aansteker niet alleen heel handig, maar ziet hij er ook nog eens heel stoer uit.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Door de elektrische ontsteking heb je geen last van vuur dat uitwaait
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

2x Mini LED Zaklamp

waterdicht & met zoom

Krachtige lichtbundel

meer informatie