• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

70% korting

Stappenteller voor op je schoenveter
  • Tel je stappen
  • Licht van gewicht
  • Gemakkelijk te bevestigen

Stappenteller voor op je schoenveter

Geschikt voor sporten, wandelen en rennen

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Eenvoudig in gebruik, gemakkelijk mee te nemen

Beschikbaar 100
Verkocht 3
3%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 70% en betaal

€ 5,95

Meer informatie

Deze stappenteller is makkelijk te bevestigen aan de veter van uw schoen. Door de stappen die u zet, beweegt het mechanisme aan de binnenkant en zijn uw aantal stappen te tellen. Zo weet u of u fit blijft. Ga de strijd aan met jezelf en haal iedere keer meer stappen uit uw loopoefening.

De stappenteller is eenvoudig en daarmee gemakkelijk in het gebruik. Met één druk op de knop start je de stappenteller en het apparaatje doet direct zijn werk.Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

VASS Intelligent Bluetooth Speaker Voice Assistant

Werkt met Siri en Google Assistent

Werkt naast accu ook op het gewone lichtnet

meer informatie