• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

68% korting

Multifunctionele Tegel- en Glassnijder
  • Geschikt voor o.a. glas, tegels en hout
  • Multifunctioneel: bieropener + messenslijper
  • Draagbaar en compact

Multifunctionele Tegel- en Glassnijder

Draagbaar en compact

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Geschikt voor o.a. glas, tegels en hout

Beschikbaar 100
Verkocht 3
3%
Voorheen € 24,95

bespaar nu 68% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Heb jij altijd al glas en/of tegels willen snijden, bijvoorbeeld omdat deze niet recht waren of omdat je het kleiner wilde hebben? Dan hebben wij voor jou de ideale tool gevonden die dit mogelijk maakt!

Met de Multifunctionele Tegel- en Glassnijder is het mogelijk om in een mum van tijd het oppervlak door te snijden zodat je de gewenste kleinere stukken glas of tegels krijgt. Ook voor andere objecten, zoals hout, tapijt en banden, is dit mogelijk. Bijkomend voordeel is de multifunctionaliteit van deze tool: je kunt je messen en scharen slijpen zodat de scherpheid daarvan toeneemt en ook is het mogelijk om bierflesjes ermee te openen!
Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Draagbare spelcomputer met 268 klassieke NES games

Met games als Super Mario Bros, Super C, Donkey Kong

Urenlang speel plezier

meer informatie