• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

67% korting

Droger Stofslang
  • Past op vrijwel alle stofzuigers
  • Geschikt voor o.a. drogers en wasmachines
  • Lengte slang: 85 cm
  • Flexibel en licht uitrekbaar 

Droger Stofslang

Voorkom brand in huis

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Verwijderd stof snel en gemakkelijk uit elke droger

Beschikbaar 100
Verkocht 6
6%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 67% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Stof in de droger is de belangrijkste oorzaak voor huisbranden die via een droger kunnen ontstaan. Het is daarom belangrijk dat dit regelmatig verwijderd wordt, zodat het risico op brand in huis zo laag mogelijk wordt. Echter, het is niet makkelijk om overal bij te komen gezien de beperkte ruimte aan de binnenkant. Wij zijn op zoek gegaan naar de oplossing en die heet de Droger Stofslang.

Deze ingenieuze droger ventilator slang kan de gestapelde pluizen effectief en moeiteloos uit de moeilijkste ruimtes verwijderen. Conventionele stofzuig slangen zijn te kort om de pluizen in de ontluchting van drogers te verwijderen, maar nu is dit probleem opgelost door de Droger Stofslang, waardoor uw machine beter en efficiƫnter werkt. De slang is ook geschikt voor wasmachines, waar (zeker met huisdieren in huis) ook veel stof in verzameld kan worden.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Moeder zoon/ dochter ketting I LOVE YOU ALWAYS

Mooi cadeau voor moederdag

Mooie herinnering, met liefde gegeven

meer informatie