• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

73% korting

Siliconen Deegzak - Deeg kneden zonder gesmeer
  • Geniet van een schoon aanrecht
  • Houd je handen schoon
  • Kan gebruikt worden bij temperaturen tot 230 °C.
  • Afmeting: 30 x 20 cm

Siliconen Deegzak - Deeg kneden zonder gesmeer

Ben jij gek op het bakken van taarten en gebakjes?

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Stop eenvoudig alle benodigde ingredienten, inclusief olie in dedeze deegzak

Beschikbaar 100
Verkocht 3
3%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 73% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Het kneden van deeg, een lastig karwei. Net met je handen in het deeg wil je toch nog een beetje melk toevoegen of wat extra zout, maar met vieze handen wordt dat een bende! Gebruik onze deegzak, je voegt de ingrediƫnten toe in de zak, sluit de zak met de bijbehorende sluitstrip en kneden maar. Door de siliconen zak voel je het deeg goed aan, het is uitrekbaar en soepel. Wil je een ingrediƫnt toevoegen, open de zak en voeg het toe. Als het deeg klaar is open je de zak en je deeg komt er uit.

De deegzak maak je eenvoudig schoon, spoel deze om met heet water of zet deze op zijn kop in het rek van je vaatwasser.

TIP: Wat veel mensen niet weten is dat de Deegzak ook super handig is voor het marineren van vlees! Vul de zak met je favoriete marina, stop het vlees in de zak. Wrijf de marina in het vlees (wederom zonder dat je vieze handen krijgt) en laat de marinade intrekken.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Business Watch voor de man

Mooi door zijn eenvoud

Modieus, stoer en chique

meer informatie