• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

72% korting

Draagbare Game Console met TV Verbinding
  • Handig formaat en lichtgewicht
  • Digitaal multi-platform apparaat
  • Oplaadbare lithiumbatterij

Draagbare Game Console met TV Verbinding

De Game Console biedt uren speelplezier

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Beschikt over 168 Classieke NES games

Beschikbaar 50
Verkocht 23
46%
Voorheen € 89,95

bespaar nu 72% en betaal

€ 24,95

Meer informatie

Een indrukwekkende spelcomputer met games als Super Mario Bros, Super C, Donkey Kong. Het was een tijd waarin je niet ging gamen, je ging Nintendo├źn. En nu, ruim 30 jaar later, herbeleef je deze klassiekers met deze Game Console met maar liefst 168 verschillende classieke NES games!

Draagbare Game Console 168 NES Spellen met TV Verbinding kun je opladen via de ingebouwde accu (6 uur speeltijd op volle accu). Daanaast kun je deze ook overal meenemen vanwege zijn pocket formaat. Daarnaast kun je deze ook verbinden met de tv en zo kun je op de tv via de consiole ook je spellen spelen. Je vebindt deze simpleweg met de tv via via de AV kabel (bijgeleverd). De game console en controllers zijn een replica van originele NES game console.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Laddervrije dames panty

Sterk maar ook zijdezacht

Bijna onmogelijk om te scheuren

meer informatie