• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

57% korting

5-in-1 ultrasone gezichtsreiniger
  • Gezichtsverzorging: Peeling, diep reinigend, absorberend, hydraterend en liftend
  • Automatische Stop: 10 min
  • Ionische functie: Meerdere positieve effecten vanaf de eerste behandeling
  • Multifunctioneel: 5-in-1
  • LCD-scherm: 5 manieren om te gebruiken

5-in-1 ultrasone gezichtsreiniger

Peeling, diep reinigend, absorberend, hydraterend en liftend

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Meerdere positieve effecten vanaf de eerste behandeling

Beschikbaar 100
Verkocht 5
5%
Voorheen € 69,95

bespaar nu 57% en betaal

€ 29,95

Meer informatie

Een ultrasone en ionische gezichtsreiniger die ideaal is voor all-round gezichtsverzorging met meerdere voordelige effecten. Hij heeft een LCD-scherm en 5 instellingen of programma's voor gebruik met verschillende functies voor gezichtsreiniging en -verzorging. Zijn 5-in-1 multi-functionele ontwerp maken het mogelijk uw huid efficiƫnt te peelen, diep te reinigen, hydrateren, te liften, en zorgt voor betere absorptie met uitstekende resultaten. Deze moderne en veelzijdige elektrische gezichtsreiniger is ergonomisch, compact en lichtgewicht, wat hem zeer handig en eenvoudig te gebruiken maakt. Aangezien hij oplaadbaar en draagbaar is, kan hij overal eenvoudig worden gebruikt en mee naartoe genomen, zonder onhandige snoeren en stekkers. Hij heeft ook een automatische uitschakelfunctie en bevat een beschermhoes voor opbergen, USB naar micro-USB kabel en instructies voor gebruik met verklarende afbeeldingen. Het aanbevolen gebruik is 3-5 sessies van 5 minuten per week. Een snelle en eenvoud

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Gekookte Eierpeller

Bespaar tijd en moeite

Handig en gemakkelijk in gebruik

meer informatie