• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

73% korting

Wizzit Epilator
  • Haartjes blijven wekenlang weg
  • Werkt op 2 AA batterijen
  • Handig om mee te nemen

Wizzit Epilator

Ontharing van top tot wortel

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Ook voor gevoelige plekken

Beschikbaar 250
Verkocht 178
71%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 73% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Het perfecte ontharingssysteem voor vrouwen én mannen

Niets zo vervelend als onaantrekkelijke stoppeltjes na het epileren… Om nog maar te zwijgen van die fijne haartjes die je nooit te pakken krijgt. En van dure wax-behandelingen wordt onze portefeuille dan weer niet blij. De oplossing: haal deWizzit epilator in huis!

In tegenstelling tot een traditionele epilator maakt de Wizzit gebruik van een unieke technologie die de haartjes aantrekt als een magneet. De Wizzit zoekt dus zelf de ongewenste haartjes op. Het enige wat jij hoeft te doen is de epilator over het probleemgebied bewegen en de Wizzit zorgt er voor dat je geen enkel haartje meer mist. Gedaan dus met ongemakkelijke poses en geknoei voor de spiegel! Bovendien pakt Wizzit epilator de haartjes direct bij de wortel waardoor ze wekenlang weg blijven. Goodbye stoppeltjes!

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

GRATIS - Klavertje vier hanger met swarovski kristal en collier

Al eeuwen een geluksbrenger!

Edelstaal met een 18-karaats witgouden coating

meer informatie