• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

100% korting

GRATIS Set van 2 Tattoo Wenkbrauwpennen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Blijft tot 3 dagen zitten
  • Beschikbaar in 4 kleuren
  • Kastanje  – bruin - donker grijs - zwart

GRATIS Set van 2 Tattoo Wenkbrauwpennen

Voel je weer zelfverzekerd

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Perfect om wenkbrauwen op te tekenen, op te vullen

Beschikbaar 500
Verkocht 335
67%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 100% en betaal

€ 0,00

Meer informatie

Voor een complete look met goede make-up kunnen mooie wenkbrauwen niet ontbreken. Mooie wenkbrauwen is voor iedereen anders, daar waar de een van dunne en donkere wenkbrauwen houdt, gaat de ander voor lichten en vollere. Met deze wenkbrauwpen wordt de perfecte look in een handomdraai gecreëerd. En er is altijd een kleur die past bij jou, want je hebt de keus uit kastanje, bruin, donkergrijs en zwart.

Deze unieke pen heeft vier punten waardoor je gemakkelijk en gelijkmatig de best passende kleur aanbrengt, doordat er fijne streepjes getekend worden. Deze formule zorgt ervoor dat de kleur extreem goed blijft zitten, ook bij regen of tijdens het sporten. Zo hoef je je wenkbrauwen pas na twee à drie dagen weer bij te werken, ideaal! Bovendien heb je nooit meer gedoe met afgebroken punten en punten slijpen.




Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Verzend- en handelingskosten: €6,95 per stuk
  • Je kunt maximaal 1 product in een keer bestellen, wil je er meer dan dien je een nieuwe bestelling te plaatsen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

GRATIS Set van 2 Tattoo Wenkbrauwpennen

Voel je weer zelfverzekerd

Perfect om wenkbrauwen op te tekenen, op te vullen

meer informatie