• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

75% korting

Lava rock kralen armband
  • Lava steen en houten kralen
  • Elastisch
  • Voor hem en haar

Lava rock kralen armband

Voor hem en haar

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Draag de armband los, samen met een horloge of combineer meerdere armbanden

Beschikbaar 100
Verkocht 24
24%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 75% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

De armband is uitgevoerd met Lava steen en houten kralen. Elk lava-kraal is uniek en verschilt van de rest. De armband is elastisch en daardoor draagbaar voor vrijwel iedereen. Draag de armband los, samen met een horloge of combineer meerdere armbanden.

Lavasteen: wordt verondersteld om chakra-aardingseigenschappen te hebben en wordt verondersteld om kracht en wijsheid te verbeteren. Gebruik de lavastenen om je favoriete essentiële oliën te absorberen. De poriën vangen de olie op en verspreiden deze gedurende de dag langzaam voor een groter voordeel.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Handige pillen organizer sleutelhanger

Volledig waterdicht en beschikbaar in twee kleuren!

Met de dagen erin gegraveerd (ma t/m zo)!

meer informatie