• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

75% korting

Aluminium Kaarthouder met geld clip
  • Geldclip voor briefgeld
  • Handig stack-and-slide systeem
  • Ruimte voor 10 tot 12 pasjes

Aluminium Kaarthouder met geld clip

Meteen het juiste pasje bij de hand

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Met RFID bescherming tegen skimmen

Beschikbaar 250
Verkocht 105
42%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 75% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Door het minimalistische design en ruimte voor 10 tot 12 pasjes is deze wallet naast mooi om te zien ook ontzettend praktisch. Je haalt je pasjes in één handbeweging tevoorschijn, geen gepriegel meer bij de kassa om het juiste pasje te vinden! Dit komt door het slimme stack-and-slide systeem. De portemonnee heeft een compact formaat, bied ruimte aan 10 tot 12 pasjes en is voorzien van een geldclip waarmee je eenvoudig je briefgeld opbergt. Daarnaast is de wallet ook nog voorzien van RFID protectie, dus skimmen van uw pasjes is niet meer mogelijk!
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

1 paar voetondersteuners tegen ongemakken en pijn

Verlicht pijn als gevolg van diverse voetproblemen

Ideaal voor in schoenen waarin geen steunzolen passen

meer informatie