• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

72% korting

Wifi Smart IP Camera
  • Te gebruiken met alle iOS en Android smartphones en tablets
  • Bekijk beelden ook 's nachts dankzij infrarood zicht
  • Bewegingsdetectie
  • Kijk live mee of kijk terug

Wifi Smart IP Camera

Houd Alles Live In De Gaten

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Bestuur Op Afstand

Beschikbaar 100
Verkocht 40
40%
Voorheen € 159,95

bespaar nu 72% en betaal

€ 44,95

Meer informatie

Met deze IP-camera houd je jouw huis in de gaten, waar je ook bent! Zet hem neer in de ruimte die je in de gaten wil houden en installeer de gratis app op je android of iOS apparaat. Vervolgens kan je live meekijken wat er gebeurt, krijg je een melding wanneer de camerabeweging detecteert én kan je de camera besturen met jouw smartphone of tablet. Door de nachtzicht functie werkt de camera ook in het donker, zo heb je altijd goed zicht op de gehele ruimte! Even geen tijd om te kijken of heb je wat gemist? Dan kijk je gewoon terug.

Op afstand besturen en communiceren
Vaak dekt het beeld dat van een camera komt maar de helft van wat je echt wil zien. Met deze IP-camera bepaal je zelf wat je ziet! Hij is 355 graden draaibaar om zijn eigen as en 100 graden verticaal en dat bestuur je allemaal vanaf je smartphone of tablet. Wil je wat zeggen tegen degene die je op de camera ziet? Zelfs dat kan.


Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen

 

Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Wifi Smart IP Camera

Houd Alles Live In De Gaten

Bestuur Op Afstand

meer informatie