• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

60% korting

Razendsnel Ontdooide Ramen
  • Supersnel je autoruit ijsvrij!
  • Nooit meer krabben
  • Verkoelen of verwarmen

Razendsnel Ontdooide Ramen

Geen last meer van beslagen ramen

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Sluit aan op je 12v sigarettenplug

Beschikbaar 100
Verkocht 64
64%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 60% en betaal

€ 19,95

Meer informatie

Dit slimme apparaatje zorgt er niet alleen voor dat je niet hoeft te krabben... Het zorgt er ook nog eens voor dat je geen last hebt van beslagen ramen.

Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je in de kou staat te krabben.. je raam ijsvrij hebt en vervolgens nog een paar minuten in die koude auto moet wachten voordat je kunt gaan rijden omdat ramen nog beslagen zijn!

Sluit de Defogger aan op je 12v sigarettenplug kijk toe hoe de condens en het ijs op magische wijze als sneeuw voor de zon verdwijnt!


Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Siliconen teen ondersteuners

Voorkomt pijn en corrigeert de grote teen

Geeft verlichting bij blaren en likdoorns

meer informatie