• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

65% korting

Strips tegen ingegroeide teennagels
  • Per 10 verpakt
  • Trekt de nagels recht
  • Voorkomt ontsteking

Strips tegen ingegroeide teennagels

Voorkomt ontsteking

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Ingegroeide teennagel zelf behandelen

Beschikbaar 150
Verkocht 131
87%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 65% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Deze set bevat 10 kleine supersterke stripjes die je zonder lijm of andere middelen eenvoudig op je teennagels kunt plakken. Zo wordt de nagel ondersteunt bij het groeien en rechtgetrokken door de strip. De spalkjes zijn heel dun, waardoor je er geen last van hebt in je schoenen. Ook zijn ze doorzichtig zodat je ze ook onopvallend kunt dragen in open schoenen.

Na een tijdje zullen je teennagels weer in hun oorspronkelijke vorm zijn gegroeid en zijn teenontstekingen en pijn verleden tijd! En dat zonder behandeling van een pedicure of zelfs operatie in het ziekenhuis!


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Smart Swab Oor Reiniger

Praktisch en heel effectief in het verwijderen van oorsmeer

Je gehoor is zeer veel waard, wees er dus zuinig op!

meer informatie