• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

75% korting

Elastische Gespvrije Riem
  • Materialen: polyester, koeienhuid, metaal, echt leer
  • Kleuren: Donkerblauw of zwart
  • Uniseks

Elastische Gespvrije Riem

Heerlijk comfortabel

Deze deal loopt nog:
0:00:00

De riem is aanpasbaar van 86 cm tot 127 cm (heupomtrek)

Beschikbaar 250
Verkocht 199
80%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 75% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Riemen kunnen trendy zijn, maar ze kunnen ook een last zijn. Sommige zitten te strak of de gesp drukt op de verkeerde plek en verpest je outfit. Gelukkig is de gespvrije elastische riem hier!

De Elastische Gespvrije Riem is te dragen bij een jeans of als een buikcorrector. Het ontbreken van de gesp zorgt voor een heerlijk comfortabel en niet-drukkend gevoel. Het voelt amper alsof je een riem draagt. De riem wordt geleverd met 2 leren stukken met drukknoppen en een speciale sluiting waarmee je hem bijvoorbeeld rond je middel over een jurk kan dragen.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Bril met kijkhoek van 90º

Scherpe 90º visie zonder vervorming

Perfect om liggend een boek te lezen of een film te kijken

meer informatie