• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

50% korting

2x Plug-in Eco Heater met Digitaal Display en Timer
  • 450 Watt verwarmingsvermogen, snel en kostenbesparend
  • Pas de temp en snelheid aan
  • Digitaal LED-display
  • Regelbare thermostaat van 15 ° tot 32 °

2x Plug-in Eco Heater met Digitaal Display en Timer

Draagbaar & Compact

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Geschikt voor keuken, badkamer, slaapkamer, kantoor en caravan

Beschikbaar 100
Verkocht 29
29%
Voorheen € 79,95

bespaar nu 50% en betaal

€ 39,95

Meer informatie

De Eco Heater is een compacte, draadloze en keramische verwarming die als oplossing kan dienen voor de ruimtes waar je geen verwarming hebt of wanneer de radiator niet genoeg verwarmt. Het apparaat is ideaal om mee te nemen op weekendjes weg of vakantie om je te verzekeren van een aangenaam warme kamer waar je ook bent.

Op de Eco Heater kun je de temperatuur instellen van 15°C tot 32°C. Je kunt deze instellen om een ruimte te verwarmen voor een bepaalde tijdsduur met de timer. Hierna zal de kachel zichzelf automatisch uitschakelen. De ventilator is op verschillende instellingen in te stellen.Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Selfie Ring LED Lamp Met Statief en Houder

Het LED licht in de ringlamp laat je fotos en videos mooier uit komen

Live streaming, video opnames, selfie foto’s, vloggen en makeup tutorials

meer informatie