• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

60% korting

Plug-in Eco Heater met Digitaal Display en Timer
  • 450 Watt verwarmingsvermogen, snel en kostenbesparend
  • Pas de temp en snelheid aan
  • Digitaal LED-display
  • Regelbare thermostaat van 15 ° tot 32 °

Plug-in Eco Heater met Digitaal Display en Timer

Ideaal tijdens koudere nachten!

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Geschikt voor keuken, badkamer, slaapkamer, kantoor en caravan

Beschikbaar 100
Verkocht 24
24%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 60% en betaal

€ 19,95

Meer informatie

De Eco Heater is een compacte, draadloze en keramische verwarming die als oplossing kan dienen voor de ruimtes waar je geen verwarming hebt of wanneer de radiator niet genoeg verwarmt. Het apparaat is ideaal om mee te nemen op weekendjes weg of vakantie om je te verzekeren van een aangenaam warme kamer waar je ook bent.

Op de Eco Heater kun je de temperatuur instellen van 15°C tot 32°C. Je kunt deze instellen om een ruimte te verwarmen voor een bepaalde tijdsduur met de timer. Hierna zal de kachel zichzelf automatisch uitschakelen. De ventilator is op verschillende instellingen in te stellen.Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Anti snurk - astma - allergieën - huisstofmijt Neusclip

Geen last meer van snurken (eindelijk een goede nachtrust)

Ook te gebruiken bij allergieën zoals huisstofmijt.

meer informatie