• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

65% korting

LED fietslampjes
  • Ingebouwde LED lampjes, tot op 600 meter zichtbaar
  • Eenvoudig op de fiets te klemmen
  • Waterdicht
  • Veilig de weg op!

LED fietslampjes

Veilig de weg op

Deze deal loopt nog:
0:00:00

eenvoudige montage

Beschikbaar 250
Verkocht 110
44%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 65% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Zit jij ’s avonds ook wel eens op de fiets zonder licht? Met deze aankomende donkere dagen zal je de lampjes steeds vaker nodig hebben.

Met dit setje van een voor- en achterlamp voor op je fiets loop je nooit meer gevaar om in het donker te fietsen, want je hebt altijd licht bij je!

Dit setje kan je heel simpel om elke buis heen klemmen. Net zo eenvoudig haal je ze er weer af zodat ze ook nooit meer van je fiets gestolen worden. Ideaal! Het voorlichtje kan je eenvoudig om je stuur heen klikken en het achterlampje kan je bijvoorbeeld om je fietszadel buis heen klikken.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzend- en afhandelingskosten per set
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Luxe Designer Machine Watch

Een echte must-have

Liefhebbers van mooi ontworpen horloges kunnen hun hart ophalen!

meer informatie