• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

60% korting

Wellness Relax Fushion gelkussen!
  • Verbetert je houding
  • Voorkomt nek- en rugklachten
  • Voorzien van therapeutische gellaag
  • Verkoelt en verwarmt

Wellness Relax Fushion gelkussen!

Musthave voor iedereen die veel zit

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Ideaal voor op je bureaustoel

Beschikbaar 100
Verkocht 15
15%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 60% en betaal

€ 19,95

Meer informatie

Het InnovaGoods Fushion gelkussen is de uitkomst voor mensen met een zittend beroep. Een verkeerde zithouding kan namelijk een hoop klachten opleveren. Het welness zitkussen is samengesteld uit twee lagen schuim en een therapeutische gellaag die ervoor zorgen dat jouw houding verbetert. Een kleine aanpassing in je houding kan een hoop positieve gevolgen hebben. Zo voorkom je bijvoorbeeld vervelende nek- en rugklachten, waardoor je ook vermoeidheid en hoofdpijn tegengaat.

Het kussen ondersteunt het lichaam daar waar nodig is en verdeelt jouw gewicht gelijkmatig. Hierdoor ontstaan er geen grote drukpunten. Hij is ook ideaal voor rolstoelgebruikers. De toplaag van synthetisch wol zal jou het gevoel geven alsof je op de wolken zit! Kortom een kleine investering waar je lichaam veel baat bij zal hebben.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Draadloze oplader

Handig voor thuis of op kantoor

Blijf je favoriete muziek luisteren tijdens het opladen!

meer informatie