• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

85% korting

Hematiet afslank armband
  • Ontworpen uit hematiet
  • Elastische taille
  • Unisex

Hematiet afslank armband

Verbeter je levens kwaliteit en gezondheid

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Gemakkelijk afvallen

Beschikbaar 200
Verkocht 111
56%
Voorheen € 59,95

bespaar nu 85% en betaal

€ 8,95

Meer informatie

Deze armband is niet alleen een plaatje om te zien en te dragen, maar je valt er ook mee af en verbeterd tegelijkertijd je levenskwaliteit mee. Magneettherapie is een natuurlijke methode om energie te herstellen en ontstekingen te verminderen. Helpt acupressuurpunten te stimuleren, wat leid tot verminderde eetlust. Wanneer magneten in contact staan met de huid verbeteren ze de bloedsomloop en bevorderen ze lichaamseigen genezende processen.

Het dagelijks dragen van deze armband kan de bloedstroom verbeteren om de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam te verbeteren. Deze armband werkt tevens ook tegen, moeheid, hoofdpijn en andere lichamelijke klachten. Oosterse geneeskunde en moderne vormgeving. Door ons in cadeauverpakking verzonden, dus ook leuk om aan iemand cadeau te doen!!


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Instant Lip Plumping Serum

Verhoogt het lipvolume tot 40-70%

Herstelt de lippen en maakt ze meteen voller

meer informatie