• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

73% korting

Universele 3-in-1 clip on lens
  • Set van 3 verschillende lenzen
  • Klemt gemakkelijk vast
  • Geen software nodig
  • Maak de mooiste foto's!

Universele 3-in-1 clip on lens

Fisheye + groothoek + macro lens

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Voor elke smartphone of tablet

Beschikbaar 250
Verkocht 123
49%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 73% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Maak de mooiste foto's met je smartphone of tablet met deze 3-in-1 lenzen set! Je maakt met deze universele clip on lens binnen een handomdraai de meest prachtige foto's. Je ontvangt 3 verschillende lenzen. De fisheye lens, de groothoeklens en een macro lens.

Fisheye lens
De gehele lens werkt als een Fisheye lens, deze vervormt de buitenranden van een foto zodat het lijkt alsof je door een bobbel heen kijkt. Objecten lijken hierdoor groter, het lijkt als het ware alsof jij als klein miertje naar iets kijkt.
Groothoeklens
Met een groothoeklens fotografeer je met een grote hoek. Dat wil zeggen dat je een heel wijd beeld hebt, de groothoeklens creƫert extra gezichtsveld, ongeveer het dubbele van de normale smartphone.
Macro lens
De macro lens zorgt ervoor dat jij van dichtbij uiterst scherpe foto's kunt maken. Uitermate geschikt voor het fotograferen van insecten, bloemen of miniscule dingetjes.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Gekookte Eierpeller

Bespaar tijd en moeite

Handig en gemakkelijk in gebruik

meer informatie