• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

80% korting

Gemius Watch leger Zwart
  • Overzichtelijke wijzerplaat
  • Schokbestendig
  • Leuk om cadeau te geven

Gemius Watch leger Zwart

Tijdloos uiterlijk

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Schokbestendig

Beschikbaar 500
Verkocht 333
67%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 80% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Deze deal biedt je een mooi buitenkansje: een luxe herenhorloge met sportieve en stijlvolle uitstraling. Zo ben je weer helemaal bij de tijd! Door het eenvoudige design en de stoere band is het met iedere outfit te combineren en geschikt voor elke gelegenheid.

Dit horloge is voorzien van een comfortabele zwarte demin band. De kleur zorgt voor een zeer luxe maar ook sportieve look. Een echte allrounder dus. Een mooi en tijdloos geschenk en even goed om het aan jezelf te schenken.

De band lengte: 22 cm, De diameter: 3.8 cm, de band breedte: 1.6 cmBestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Verzend- en handelingskosten: €1,99 per stuk
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 6 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Diamond G-Spot Vibrator

'Diamonds are a girl's best friend'

Waterproof speeltje

meer informatie