• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

65% korting

Thee / Kruiden Infuser met ingebouwde plunger
  • Reinigen onder kraan of vaatwasser
  • Druk op de knop voor intensere smaak
  • Voor Thee en Kruiden

Thee / Kruiden Infuser met ingebouwde plunger

Super gezond en verrassend lekker

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Handig in gebruik

Beschikbaar 100
Verkocht 59
59%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 65% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Ben jij een echte theeliefhebber? Dan is deze Tea Infuser echt iets voor jou. Vul de buik met je favoriete thee en laat hem even rondzwemmen in je kopje heet water. Door de gaatjes aan de bovenkant wordt je thee op smaak gebracht. Met deze tea infuser wordt het drinken van thee nog leuker.

Of u nu een zakje thee of losse thee wilt gebruikt, beide kunnen gebruikt worden in de infuser. Alle miniscule restjes thee zullen in de infuser container gehouden blijven door het slimme fijn mazige raster.

Let op: Je kunt maximaal 1 item per keer bestellen. Als je er meer wilt , dien je een nieuwe bestelling te plaatsen. Je kunt dit zo vaak doen als je wilt.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzend- en afhandelingskosten per item!
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

GRATIS Multifunctionele schoonmaak tool

De ideale schoonmaakhulp

Dit item is een multifunctionele borstel met dubbele einden

meer informatie