• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

86% korting

Tandenbleekset
  • Eenvoudig, snel en pijnloos
  • LED-licht voor maximale resultaten
  • Een druk op de knop
  • Professionele resultaten

Tandenbleekset

Veilig en pijnloos tanden bleken

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Voor een stralende witte lach

Beschikbaar 500
Verkocht 377
75%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 86% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Waarom zou je je tanden bleken? Tanden bleken is goed voor je zelfvertrouwen! Gaan jullie trouwen, gestopt met roken, een belangrijke sollicitatie, een spannende date of een verwen kado voor jezelf. Je tanden en je glimlach zijn je visitekaartje en heel bepalend voor je uiterlijk. Je wilt graag goed voor de dag komen dus je doet er alles aan om je tanden optimaal te verzorgen.

Deze set biedt u de laatste tanden bleek methode die u in het gemak van uw eigen huis kunt gebruiken. Deze kit maakt gebruik van dezelfde professionele bleek gel dat tandartsen gebruiken – voor een fractie van de kosten. De gel is ongevaarlijk voor je glazuur. Gebruik eenmaal per dag gedurende 5-15 minuten voor de beste resultaten, te beginnen met kortere behandelingen om de gevoeligheid van je tanden te meten!


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Handige Kleefmat voor in de auto

Geen vliegende voorwerpen meer in je auto

Ook te gebruiken als telefoonhouder

meer informatie