• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

60% korting

Kalender Sleutelhanger
  • Schijf met maanden, dagen en jaren (50 jaar)
  • Diameter (Ø): 38 mm

Kalender Sleutelhanger

Kijk 50 jaar vooruit

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Schijf met maanden, dagen en jaren

Beschikbaar 100
Verkocht 38
38%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 60% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Met deze roestvrij stalen 50 jaar kalender sleutelhanger vind je elke datum van elke dag in de week tot 50 jaar in de toekomst.

Erg eenvoudig in het gebruik, draai de bovenste kleine schijf om de maand en jaar af te stemmen op de maand en jaar, dan zie je de datum van de week in de diagonale richting op de wijzerplaat en vervolgens de dag.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzend- en afhandelingskosten per item!
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

(Na)Pratende hamster

Kids love it!

Hier kan een kind zich goed mee vermaken

meer informatie