• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

81% korting

i-Flashdrive – usb stick voor back-up
  • Handig voor laptop, smartphone of tablet
  • Voor o.a. films, series, foto's, muziek etc.
  • Documentviewer voor al belangrijk dossiersysteem
  • Voice recorder/Text Editor
  • Eenvoudig in gebruik

i-Flashdrive – usb stick voor back-up

Extern geheugen voor je smartphone of tablet

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Geschikt voor iPhone & Android apparaten

Beschikbaar 100
Verkocht 63
63%
Voorheen € 69,95

bespaar nu 81% en betaal

€ 12,95

Meer informatie

Zit het geheugen van jouw smartphone of tablet vaak vol door die enorme lading muziek, films en foto's? Dan is deze Flash Drive echt iets voor jou! Dit kleine handige apparaatje bewaart alles. Zo krijg je geen meldingen meer dat jouw geheugen vol zit. Je kunt hem gemakkelijk koppelen aan je iPhone of Android toestel, maar is ook geschikt voor je PC en laptop.

De Flash Drive is ideaal te gebruiken voor op reis, een dagje weg of gewoon als jij standaard geheugen te kort komt op je smartphone of tablet. Doordat je extra films, series, foto's muziek of documenten op je Flash Drive zet, scheelt dit je een hoop mobiele data of WiFi gebruik. Je kunt nu rustig alles bekijken wanneer jij tijd en zin hebt.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

GRATIS Vibrerende Cockring Met Dubbele Stimulatie

Een erg spannende deal

Geniet nu langer samen

meer informatie