• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

68% korting

Draadloze Hands-free FM Transmitter - 3.5mm
  • Compact en draagbaar ontwerp
  • Handsfree telefoneren
  • 3.5mm jack plug
  • Geschikt voor smartphones, tablets en mp3-spelers

Draadloze Hands-free FM Transmitter - 3.5mm

LCD Display met touch bediening

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Muziek op toestel afspelen via autoradio

Beschikbaar 100
Verkocht 42
42%
Voorheen € 24,95

bespaar nu 68% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Heeft jou autoradio geen Bluetooth functie? Deze draadloze FM Transmitter biedt de oplossing. Met deze FM Transmitter speel je jouw favoriete muziek in Hi-Fi stereosound af via de autoradio. De Wireless FM Transmitter heeft een compact design en beschikt over een 3.5mm jack plug. Dit maakt de draadloze FM Transmitter compatibel met smartphones, tablets, iPods en MP3-spelers.

Plaats de Wireless FM Transmitter in de headset poort van een toestel. Zet de FM Transmitter op dezelfde frequentie als de autoradio en luister naar je favoriete muziek op de radio. Daarnaast is het mogelijk om hands-free te telefoneren, dankzij de geïntegreerde microfoon. Met de FM Transmitter kun je jouw focus volledig leggen op het autorijden en genieten van je favoriete band, artiest of afspeellijst.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Draadloze oortjes met oplaadstation

Geschikt voor Apple en Android apparaten

Muziek luisteren en handsfree bellen zonder vervelende snoeren

meer informatie