• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

83% korting

 Anti-Muggenbeet, insecten, kwallen, jeuk Pen
  • Veilig in gebruik
  • Gaat zwelling en jeuk tegen 
  • Helpt direct! 
  • Makkelijk om overal mee naar toe te nemen 
  • Veilig medisch apparaat

Anti-Muggenbeet, insecten, kwallen, jeuk Pen

Beëindigt Snel Jeuk en Irritatie

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Altijd handig om bij je te hebben

Beschikbaar 100
Verkocht 34
34%
Voorheen € 59,95

bespaar nu 83% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Deze Anti-Muggenbeet Pen maakt gebruik van baanbrekende Thermo-Pulse-technologie die rustgevende warmte en trillingen levert aan het getroffen gebied, waardoor de bloedcirculatie en de gelokaliseerde bloedstroom toenemen. De jeuk en de pijn is dan onmiddellijk verdwenen.

Het apparaat is uitvoerig medisch getest en is ook geschikt voor kinderen en baby’s vanaf 6 maanden. Handig voor op vakantie of dagjes uit. Plaats de pen op het gebied van de beet. De pen is geschikt voor muggenbeten, insectenbeten, kwallenbeten en werkt bij jeuk en zwelling wanneer je geprikt bent door brandnetels.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Luchtbevochtiger, bevochtiger met aromatherapie

Gebruik met water en aroma's

15 verlichtingsmodi: 14 vaste kleuren of opeenvolgend

meer informatie