• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

100% korting

GRATIS - Verzilverde hart-in-hart collier
  • Verzilverde slangenketting met dubbel hartje
  • Mooi versierd met Swarovski Elements steentjes

GRATIS - Verzilverde hart-in-hart collier

Met swarovski elements

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Een speciaal cadeau voor een speciaal persoon

Beschikbaar 500
Verkocht 292
58%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 100% en betaal

€ 0,00

Meer informatie

De verzilverde ketting bevat swarovski elements stenen en heeft een prachtig collier, twee harten die in elkaar steken. Een mooi cadeau of gewoon om iemand of jezelf te verwennen.

Mooi versierd met echte Swarovski Elements
En de kristalletjes stralen zo feestelijk omdat ze het echte werk zijn; originele Swarovski, prachtig geslepen om de hoogst mogelijke weerkaatsing te bewerkstelligen. Het kettinkje zelf is veertig centimeter lang, waardoor het hangertje altijd te zien is, net onder het borstbeen. Ze passen dus perfect bij welke outfit u, of de gelukkige dame die ze van u krijgt, ook draagt.

Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Verzend- en handelingskosten: €6,95 per stuk
  • Je kunt maximaal één collier in een keer bestellen, wil je er meer dan dien je een nieuwe bestelling te plaatsen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Luxe Quartz Horloge voor zowel de man als vrouw

Modieus, stoer en chique

Mooi door zijn eenvoud

meer informatie