• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

86% korting

Verzilverde NEVER GIVE UP ketting
  • Verzilverde ketting
  • Met bedels
  • Cadeau idee

Verzilverde NEVER GIVE UP ketting

Ketting met bijzondere betekenis

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Fijn en subtiel

Beschikbaar 100
Verkocht 12
12%
Voorheen € 69,95

bespaar nu 86% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Dit subtiele kettinkje van Jewelry geeft je zelfvertrouwen; ‘Never Give Up’ is de quote die in de hanger rondom de facet geslepen steen staat gegraveerd. Tevens voorzien van meerdere bedels.

Met een lengte van 42 centimeter valt deze prachtig in de hals. De doorsnede van de hanger is 15mm. De basis van het juweel is verzilverd en deze kleur staat prachtig bij de rond gevormde diep blauwe kleurige steen. Deze ketting is natuurlijk ook een ideaal geschenk om te geven en om te krijgen…

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

GRATIS - Klavertje vier hanger met swarovski kristal en collier

Al eeuwen een geluksbrenger!

Edelstaal met een 18-karaats witgouden coating

meer informatie