• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

80% korting

Creditcard formaat Powerbank (2000mAh)
  • Aansluiting: Micro-USB en iPhone 
  • Ingebouwde oplaadkabel
  • Afmetingen: 6,2 cm bij 9,6 cm
  • Dikte: 6,6 mm

Creditcard formaat Powerbank (2000mAh)

Perfect voor onderweg

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Geschikt voor alle smartphones

Beschikbaar 250
Verkocht 209
84%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 80% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Met de creditcard powerbank kun jij overal waar je bent jouw apparaten opladen. Je kunt de powerbank gebruiken om bijvoorbeeld je smartphone, GPS-systeem, MP3-speler of tablet op te laden. Zo zit je nooit meer met een lege batterij! zijn!

Deze accu beschikt over een micro-USB en iPhone kabel, welke passen op de meeste smartphones. Daarnaast is deze accu zo compact dat hij slechts iets groter is dan jouw creditcard, waardoor de powerbank perfect in je portemonnee past! Zo heb je de powerbank altijd bij de hand.

Let op: Je kunt maximaal 1 powerbank per keer bestellen. Als je er meer wilt dien je een nieuwe bestelling te plaatsen. Je kunt dit zo vaak doen als je wilt

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1.99 verzend- en afhandelingskosten per item!
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Led fluitende Keyfinder Sleutelhanger

Nooit meer je sleutels kwijt

Het ingebouwde LED-lampje helpt je ook om het sleutelgat te vinden

meer informatie