• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

68% korting

4-in-1 dunschiller
  • 4-in-1 Dunschiller
  • Afneembaar voor eenvoudige reiniging
  • Vaatwasserbestendig

4-in-1 dunschiller

Glad mes, gekarteld mes, mes voor juliennes en punt om te reinigen

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Je kiest het type mes door middel van een eenvoudige handmatige roterende beweging

Beschikbaar 100
Verkocht 9
9%
Voorheen € 24,95

bespaar nu 68% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Bespaar jezelf tijd en gedoe met deze multifunctionele dunschiller Het is een erg praktisch en handig hulpmiddel voor het eenvoudig schillen en snijden van fruit en groenten, waardoor je tijd en moeite spaart.

Het leuke is dat je drie verschillende zijdes hebt op de schiller, waardoor je fruit en groenten ook op drie manieren kunt schillen: 1. met een glad mes 2. met een gekarteld mes en 3. met een mes voor juliennes. De schiller heeft ook nog een punt waarmee je bijvoorbeeld 'pitjes' uit een aardappel kunt halen.

Je kiest het type mes, door middel van een eenvoudige, handmatige roterende beweging. En na gebruik? Kan de dunschiller gewoon in de vaatwasser.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzend- en afhandelingskosten per item!
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

2 Gouden collageen gezichtsmaskers

Anti-rimpel/anti-aging effect

Voor een stralende huid!

meer informatie