• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

67% korting

30 stuks Anti rook pleisters
  • Zeer effectief
  • Zonder nicotine
  • 100% natuurlijk
  • Huidkleurige pleister
  • Werkt 24 uur

30 stuks Anti rook pleisters

Stoppen was nog nooit zo makkelijk

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Snel en blijvend resultaat

Beschikbaar 250
Verkocht 109
44%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 67% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Alle rokers opgelet; want met deze pleisters wordt het stoppen met roken een heel stuk eenvoudiger. Uniek aan de patch is een speciaal kruid met anti nicotine eigenschappen die het lichaam helpen de behoefte aan nicotine te verdringen. Zo wordt het probleem bij de bron aangepakt!

Je ontvangt van ons per bestelling 30 pleisters, dat is genoeg voor een afkick-kuur van één maand. Je plakt de pleister als je 's ochtends wakker wordt ergens op je lichaam, en na 24 uur vervang je deze weer voor een nieuwe. Je zult merken dat de trek om te roken direct een heel stuk minder wordt. Binnen een maand kun jij van je rookverslaving af zijn. Het resultaat; gemakkelijker ademen, beter ruiken en proeven, gemakkelijker bewegen, verminderd risico op hart- en vaatziekten, geen last meer van stank en een stuk beter gevulde bankrekening!


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Saunafit thermische afslankband

verbrand extra vet

Gezond en eenvoudig afvallen

meer informatie