• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

77% korting

Verstelbare Vaatwasser Glazenhouders, set van 4 stuks
  • Eenvoudig te bevestigen
  • Verstelbaar
  • Uiteraard vaatwasserbestendig
  • Eenvoudig schoon te maken

Verstelbare Vaatwasser Glazenhouders, set van 4 stuks

Zo kan het glas geen kant op

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Voorkomt omvallen, tegen elkaar stoten en bekraste glazen

Beschikbaar 100
Verkocht 71
71%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 77% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Steek de flexibele siliconen houder op de stangen van de vaatwasserkorf. Buig de houders op de juiste hoogte om en klem de glasstelen er in. Nu zitten uw kostbare wijn- en champagneglazen stevig vast en kunnen ze niet meer omvallen of tegen elkaar aantikken.

Geen gebroken glazen meer. Het gevoelige glasoppervlak wordt beschermd tegen krassen. Zonder extra afstand tussen de glazen te hoeven houden, passen er meer glazen in uw vaatwasser en omdat ze rechtop staan, kunnen de glazen helemaal uitdruipen. Er blijven geen ‘plasjes’ meer achter in de kelk en geen randjes of vlekken op het glas.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Clip-on zonnebril

Maak in 1 klik van je bril een zonnebril

licht van gewicht

meer informatie