• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

83% korting

Moeder zoon/ dochter ketting I LOVE YOU ALWAYS
  • Moederdag kettig
  • Verzilverd met Swarovski Element
  • Uniek cadeau

Moeder zoon/ dochter ketting I LOVE YOU ALWAYS

Mooi cadeau voor moederdag

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Mooie herinnering, met liefde gegeven

Beschikbaar 250
Verkocht 65
26%
Voorheen € 59,95

bespaar nu 83% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Op zoek naar een uniek cadeau voor moederdag? Moederdag is de dag om moeders, oma’s, schoonmoeders te verwennen met een origineel en leuk moederdagcadeau. Zet daarom zondag 10 mei in je agenda want op Moederdag verwachten moeders wel een beetje dat ze in het zonnetje worden gezet.

Je hoeft het jezelf overigens niet te moeilijk te maken; wij hebben de populairste moederdag ketting voor jong en oud voor je uitgekozen. Je moeder staat altijd voor je klaar. Met Moederdag heb je de kans iets terug te geven aan je moeder. Verwen haar eens goed om te laten zien hoe bijzonder zij voor jou is. Dat zal ze zich altijd blijven herinneren, zeker als het met liefde is gegeven.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Herbruikbare strip thermometers

Bruikbaar voor Baby’s, peuters en volwassenen

Werkt snel, eenvoudig en hygienisch

meer informatie