• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

67% korting

Usb Wifi antenne voor pc en laptop!

  • Gemakkelijk internet op je terras
  • Razendsnel uploaden en downloaden
  • Ideaal voor desktop PC’s!

Usb Wifi antenne voor pc en laptop!

vergroot je bereik

Deze deal loopt nog:
0:00:00

plug & play

Beschikbaar 500
Verkocht 348
70%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 67% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Geen WiFi op uw laptop of PC omdat het netwerk buiten bereik is? Of bent u de langzame verbinding van de ingebouwde adapter helemaal zat? Met de krachtige USB WiFi ontvanger van beschikt u in twee simpele stappen over sneller internet en beter bereik. Het is alleen een kwestie van aansluiten op een vrije USB poort en verbinding maken met een beschikbaar WiFi netwerk. De WiFi ontvanger werkt op alle laptops, tablets en PC's met een vrije USB poort.

Altijd meenemen, want past gemakkelijk in je laptoptas.Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Universele Autohouder

bevestiging aan ventilatierooster

Ideaal voor als je de GPS-functie van je telefoon vaak gebruikt

meer informatie