• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

70% korting

Waterbestendige G-spot en clitoris vibrator
  • Spatwaterdicht
  • 10 intense vibratie-instellingen
  • 2 AAA batterijen(niet inbegrepen)
  • Discrete bezorging

Waterbestendige G-spot en clitoris vibrator

Elegant speeltje voor ultieme stimulatie!

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Beleef heerlijke momenten!

Beschikbaar 100
Verkocht 62
62%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 70% en betaal

€ 14,95

Meer informatie

Door de elegante vormen zal je ongekende hoogtepunten ervaren. En dat allemaal door de precisie en het gevoel waarmee deze producten gemaakt zijn. De vibrators zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk te besturen. Zodat elke vrouw, op elk moment haar doel kan bereiken.

Dit model is voorzien van 10 intense vibratie-instellingen, een clitorisstimulator in de vorm van een ondeugend konijntje met trillende oortjes. Dit alles is eenvoudig te bedienen met 2 slim gepositioneerde knopjes. De elegante, gestroomlijnde vibrator is gemaakt van zijdezacht, lichaamsveilig silicone dat comfortabel aanvoelt op je huid.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen

 

De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Gezichtsreiniger voor acne en rimpels!

Sterke zuigkracht, Makkelijk schoon te maken, eenvoudig te bedienen

VacuĆ¼m drukzuiging voor het verwijderen van mee-eters

meer informatie