• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

87% korting

Magnetische afslank armband m/v
  • Ontworpen uit hematiet
  • Elastische taille
  • Unisex

Magnetische afslank armband m/v

Verbeter je levens kwaliteit en gezondheid

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Gemakkelijk afvallen

Beschikbaar 1000
Verkocht 657
66%
Voorheen € 59,95

bespaar nu 87% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Deze armband is niet alleen een plaatje om te zien en te dragen, maar je valt er ook mee af en verbeterd tegelijkertijd je levenskwaliteit mee. Magneettherapie is een natuurlijke methode om energie te herstellen en ontstekingen te verminderen. Helpt acupressuurpunten te stimuleren, wat leid tot verminderde eetlust. Wanneer magneten in contact staan met de huid verbeteren ze de bloedsomloop en bevorderen ze lichaamseigen genezende processen.

Het dagelijks dragen van deze armband kan de bloedstroom verbeteren om de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam te verbeteren. Deze armband werkt tevens ook tegen, moeheid, hoofdpijn en andere lichamelijke klachten. Oosterse geneeskunde en moderne vormgeving.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 8 tot 10 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Vibrator model Rabbit; een speeltje dat stimuleert op meerdere manieren!

Musthave voor in de slaapkamer

Wordt discreet geleverd

meer informatie