• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

80% korting

Anti snurk - astma - allergieën - huisstofmijt  Neusclip
  • Comfortabel ademen, de hele nacht door
  • Ideaal voor mensen die snurken
  • Werkt ook goed bij verstopte neus
  • Inclusief luchtfilter

Anti snurk - astma - allergieën - huisstofmijt Neusclip

Geen last meer van snurken (eindelijk een goede nachtrust)

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Ook te gebruiken bij allergieën zoals huisstofmijt.

Beschikbaar 250
Verkocht 105
42%
Voorheen € 34,95

bespaar nu 80% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Op het moment dat je aan het snurken bent heb je vaak niet door hoe vervelend het kan zijn voor de mensen in je omgeving. Het snurken kan zelfs zo erg zijn dat je er zelf wakker van wordt. Met de nieuwste technologieën is het echter mogelijk om het snurken te beperken. Met het anti snurk neus ademhalingsapparaat bestaat er een interessant middel om het snurken tegen te gaan.

Draagbare neus ademhalingsapparatuur geschikt voor luchtzuivering en effectief verlichten snurken. Het ademhalingsapparaat filtert de lucht die u via uw neus inademt. Tevens zal het snurken verminderen. Een gemakkelijke en veilige methode om snurken te verminderen.
Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Plastuit voor vrouwen

Maakt staand plassen mogelijk voor vrouwen!

Handig voor vakantie of festifal

meer informatie