• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

88% korting

Howliet natuursteen armband met bedels
  • Howliet armband met bedels
  • Natuursteen
  • Bijzonder cadeau idee

Howliet natuursteen armband met bedels

Voor zowel de man als vrouw

Deze deal loopt nog:
0:00:00

De steen heeft een positieve werking op slaapproblemen

Beschikbaar 150
Verkocht 118
79%
Voorheen € 59,95

bespaar nu 88% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

‘Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. De steen helpt de drager woede en boosheid onder controle krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig.

Werkt activerend en maakt je vrolijk, spontaan, liefdevol en daadkrachtig. Hij zorgt ervoor dat het werkt dat verricht moet worden licht valt en lukt. Stimuleert de bloedsomloop en is goed voor je hart en nieren. Helpt je om je angsten en trauma’s los te laten en gaat neerslachtigheid tegen. Heeft een heilzame werking.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Portemonnee en Powerbank in 1!

Past op zowel iOS als Android

Anti-skim dankzij RFID bescherming

meer informatie