• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

84% korting

Draadloze Bluetooth Carkit en Audio receiver
  • Bluetooth Versie: 4.1
  • Kleur zwart
  • Draadloos
  • Hands-free

Draadloze Bluetooth Carkit en Audio receiver

Hiermee wordt iedere luidspreker een bluetooth receiver

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Veilig in het verkeer telefoneren of muziek luisteren

Beschikbaar 250
Verkocht 214
86%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 84% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Je merkt het wel eens op de weg; slingerde auto’s. Het moment waarop je langszij komt zie je een niet-handsfree bellende bestuurder. Super gevaarlijk toch? Met de Draadloze Bluetooth Carkit en Audio receiver ben jij in iedergeval geen gevaar op de weg.

De Bluetooth Carkit en Audio receiver is gemakkelijk aan te sluiten in jouw auto. Sluit de 3.5 mm ingang van de receiver aan in jouw audiosysteem. Binnen de kortste keren kun jij handsfree bellen en muziek luisteren. De reciever heeft een aux aansluiting wat hem geschikt maakt voor alle auto’s. De hands-free set maakt gebruik van Bluetooth 4.1 en is daardoor gemakkelijk te verbinden met bijna elke telefoon laptop, etc.
Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Draadloze Bluetooth Carkit en Audio receiver

Hiermee wordt iedere luidspreker een bluetooth receiver

Veilig in het verkeer telefoneren of muziek luisteren

meer informatie